SCENE	INT/EXT	PAGES	TIME	LOCATION	CHARACTERS	SCHEDULE
MONDAY - MEET AT ANDERSON AT 9:00AM						
JUST THE TWO OF US						
1	2 EXT - Day	p. 36-37	1	Campsite	Sam, Stacy	10:00am - 11:00am
	6 INT - Day	p. 22-23	1	Mark's Tent	Stacy, Mark	11:00am - 12:00pm
1	1 EXT - Day	p. 35-36	1	Mark's Tent	Mark, Stacy, Sam	1:00pm - 2:00pm
1	0 EXT - Day	p. 31-32	1	Campsite	Mark, Sam	2:00pm - 3:00pm
BREAK FROM	BREAK FROM 3:00PM - 4:00PM, MEET AT ANDERSON AT 4, NEED TO BE READY TO GO AT 4:30PM					
KEEP BREATH	KEEP BREATHING					
	5 INT - DAY/NIGHT	pg 7-8, 9, 10, 11	30 min	Interview Room	Detective 1 and 2, Austin	5:00pm - 6:00pm
	7 INT - DAY/NIGHT	pg 11-12, 14-16	30 min	Interview Room	Detective 1 and 2, Teddy	6:00pm - 7:00pm
	9 INT - DAY/NIGHT	pg 16-17, 18, 20, 21-22	30 min	Interview Room	Detective 1 and 2, Samantha	7:00pm - 8:00pm
6	5 INT - NIGHT	pg 10	30 min	Samantha's Upstairs	Austin and Jo	8:00pm - 8:30pm
1	5 INT - NIGHT	pg 24-25	1 hour	Samantha's Room/Hallway	Austin, Jo	8:30pm - 9:30pm
1	1 INT - NIGHT	pg 18-19	1 hour	Samantha's Room	Samantha, Hilary, Claire, Audrey	9:30pm - 10:30pm
1	0 INT - NIGHT	pg 17	30 min	Samantha's House	Samantha, Jo	10:30pm - 11:00pm
1	7 EXT - NIGHT	pg 26	30 min	Jo's Driveway	Katie, Jo	11:00pm - 11:30pm
1	8 INT - NIGHT	pg 26	30 min	Jo's Room	ol	11:30pm - 12:00am

TUESDAY -MEET AT ANDERSON AT 12:00PM								
JUST THE TWO OF US								
1.5	EXT-DAY	P. 7		Mark's House	b-roll			
2	INT - Day	p. 7-12	2	Mark's House	Mark, Mom, Dad, Grandad	1:00pm - 3:00pm		
BREAK FROM 3	BREAK FROM 3:00PM - 4:00PM, MEET AT ANDERSON AT 4, NEED TO BE READY TO GO AT 4:30PM							
KEEP BREATHIN	IG							
1	INT - DAY/NIGHT	pg 1	30 min	Interview Room	Detective 1 and 2, Jo	5:00pm - 5:30pm		
4	INT - DAY/NIGHT	pg 6-7	30 min	Interview Room	Detective 1 and 2, Jo	5:30pm - 6:00pm		
20	INT - DAY/NIGHT	pg 29-30	30 hour	Interview Room	Detective 1 and 2, Jo	6:00pm - 6:30pm		
13	INT - DAY/NIGHT	pg 22, 24, 25, 26-27	30 min	Interview Room	Detective 1 and 2, Jo	6:30pm - 7:00pm		
19, 21	INT - DAY/NIGHT	pg 28, 31	30 min	Hallway outside Interview Room	Teddy and Jo	7:00pm - 7:30pm		
22	INT - DAY/NIGHT	pg 31	30 min	Interview Room	Detective 1 and 2, Hilary	7:30pm - 8:00pm		
BREAK FROM 8:00PM - 9:00PM, MEET AT ANDERSON AT 9:00PM								
JUST THE TWO OF US								
1 EXT - Night p		p. 1-7	2	Grad Party	Mark, Stacy, Lil, Andy, Bud, Susan, Sam	10:00pm - 12:00am		

WEDNESDAY - MEET AT ANDERSON AT 11:00AM

JUST THE TWO OF US						
7 EXT - Day	p. 23-27	1	Campsite	Mark, Stacy, Lil, Andy, Bud, Susan, Sam	12:00pm - 1:00pm	
7.5 INT - Day	p. 25	0.5	Sam's Car	Mark, Sam, Lil, Andy, Bud, Susan	1:00pm - 2:00pm	
9 EXT - Day	p. 29-31	1	Campsite	Mark, Stacy, Lil, Andy, Bud, Susan, Sam	2:00pm - 3:00pm	
13 EXT - Day	p. 37-40	2	Mark's Tent	Mark, Stacy, Lil, Andy, Bud, Susan, Sam,	3:00pm - 5:00pm	
10.5 EXT - Day	p. 33-35	1	Campsite	Mark, Stacy, Lil, Andy, Bud, Susan, Sam,	4:00pm - 5:00pm	
BREAK FROM 5:00PM - 7:00PM, MEET AT ANDERSON AT 7:00PM, TELL EXTRAS TO MEET AT HOUSE AT 8PM						
KEEP BREATHING						
16 INT/EXT - NIGH	T pg 25-26	2 hours	Samantha's Party/ Outside House	FULL CAST PLUS EXTRAS	9:00pm - 11:00pm	
14 INT - NIGHT	pg 22-23	1 hour	Samantha's Party	FULL CAST PLUS EXTRAS	11:00pm - 12:00am	

THURSDAY - MEET AT ANDERSON AT 9:00AM

KEEP BREATHING						
3 INT - DAY	pg 3-6	2 hours	Hallway outside Classroom	FULL CAST PLUS EXTRAS	10:00am - 12:00pm	
2 INT - DAY	pg 1-3	30 min	Classroom	Tedy, Jo, Extras	12:00pm - 12:30pm	
23 INT - DAY	pg 31-32, 33	30 min	Classroom	FULL CAST PLUS EXTRAS	12:30pm - 1:00pm	
24 INT - DAY	pg 32-33	30 min	Hallway outside Classroom	FULL CAST PLUS EXTRAS	1:00pm - 1:30pm	
25 EXT - DAY	pg 33-34	30 min	Outside School	FULL CAST PLUS EXTRAS	1:30pm - 2:00pm	
BREAK FROM 2:00PM - 7:00PM, MEET AT ANDERSON AT 7:00PM, TELL EXTRAS TO MEET AT HOUSE AT 8PM						
6 INT - NIGHT	pg 8, 9	1 hour	Samantha's Party	FULL CAST PLUS EXTRAS	9:00pm - 10:00pm	
8 INT - NIGHT	pg 12-14	2 hours	Samantha's Party	FULL CAST PLUS EXTRAS	10:00pm - 12:00am	
12 INT - NIGHT	pg 20, 21	30 min	Samantha's Party	FULL CAST PLUS EXTRAS	12:00am - 12:30am	

FRIDAY - MEET AT ANDERSON AT 11:00AM

JUST THE TWO OF US						
4 INT - Day	p. 15-20	1	Visistor's Center	Mark, Stacy, Nediljka, Lucijan	12:00pm - 1:00pm	
8 INT - Day	р. 27-29	1	Visistor's Center	Mark, Ned, Lucy	1:00pm - 2:00pm	
3 INT - Day	р. 13-15	1	Mark's Car	Mark, Stacy	3:00pm - 4:00pm	
14 EXT - Day	p. 40-45	2	Sam's Car	Mark, Stacy, Lil, Andy, Bud, Susan, Sam,	5:00pm - 7:00pm	
BREAK FROM 7:00PM - 8:00PM, MEET AT ANDERSON AT 8PM						
5 INT - Night	p. 20-22	1	Mark's Tent	Stacy, Mark	9:00pm - 10:00pm	
4.5 EXT. Night	p. 20		Campsite	Mark (b-roll)		
2.5 INT - Night	p. 9	1	Mark's Parent's Car	Mark, Mom, Dad	11:00pm- 12:00am	